Torrent ajorna el ple d’investidura

Fins que es pronunciï el Tribunal Europeu de Drets Humans
Título de la imagen
Título de la imagen

El president del Parlament, Roger Torrent, ha ajornat el ple d’investidura de Jordi Sànchez (JxCat) programat per dilluns a les 10 hores fins que es pronunciï el Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH) d’Estrasburg.

Sànchez ha anunciat que presentarà una demanda davant el TEDH per defensar el seu dret a ser investit, després que el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena li hagi denegat el permís per assistir al ple que estava convocat per dilluns.

Es tracta de la segona vegada en poques setmanes que Torrent ajorna un ple d’investidura: el 30 de gener ho va fer amb el de Carles Puigdemont després que el Tribunal Constitucional (TC) dictaminés que no podia ser investit si no era presencialment i amb permís judicial.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides