ERC renya, suaument, a Salvadó pel comentari de “les mamelles”

Marta Rovira ha anunciat que els republicans estudiaran mesures legals per la filtració de la conversa privada
salvado 324
salvado 324

Després de filtrar-se una conversa amb comentaris masclistes entre l’exsecretari d’Hisenda de la Generalitat, Lluís Salvadó, amb un interlocutor no identificat tot i que en un principi s’apuntava que podria ser l’alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Josep Caparrós, ERC ha avisat que estudiaran accions legals per haver-se fet pública aquesta conversa a Antena 3.

En els àudios, se sent com Salvadó comentava la dificultat que hi havia a l’executiu de Carles Puigdemont per trobar una dona que ocupi el càrrec de consellera del Departament d’Educació.

La conversa es desenvolupa de la següent manera:
-Salvadó: “només queda un dubte ara, que és el tema de conversa, que estan buscant en el mercat d’hivern una romanesa independentista per fer de consellera d’Educació. No troben cap dona. Estan buscant una brasilenya”
-Interlocutor: “la dona de Puigdemont no és romanesa? Suposo que ella sí s’hi posarà”
-Salvadó: “estan buscant una romanesa, via la dona de Puigdemont, o una brasilera, són resultones”
-Interlocutor: “molt bé, molt bé”
-Salvadó: “ha arribat un moment aquest matí que han estat a punt de repescar la Rigau”
Interlocutor: “què em dius ara, estan destrossats aquesta gent, tio!
-Salvadó: “trobar dones…”
-Interlocutor: “trobar dones és missió impossible. És més fàcil inaugurar un auditori”
-Salvadó: “sí, mira, perquè aquí les que tenen les mamelles grosses els ho dones. I ja està”

Davant aquesta conversa la secretaria general d’ERC, Marta Rovira, ha dit a les xarxes socials que “les paraules de Lluís Salvadó són inapropiades i no es corresponen a l’ideari d’ERC”, per afegir que “treballem per construir una societat amb igualtat efectiva. ERC aplica el Pla d’Igualtat, ha fet unes llistes electorals cremallera 100%, i ens comprometem a la paritat en el nou govern”.

Però Rovira ha deixat clar que a ERC no li ha agradat que se sàpiga que pensa Salvadó i per això ha afirmat que “al mateix temps, estudiarem les accions legals oportunes davant les filtracions sovintejades d’aquest tipus de converses privades i l’ús polític premeditat que en fa el govern de l’estat per anar en contra d’una opció política concreta”.

Lluís Salvadó és secretari general adjunt d’ERC, i va ocupar el càrrec de secretari general d’Hisenda del departament que dirigia Oriol Junqueras en el govern de Puigdemont. En les darreres travesses per a un futur govern independentista a la Generalitat sonava el seu nom per ocupar el càrrec de conseller de Governació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides