Què tenia previst fer Marcela Topor el 8-M?

Marcela Topor
Marcela Topor

La dona de Carles Puigdemont tenia previst enregistrar el primer programa d’entrevistes televisives pel qual ha estat contractada a La Xarxa (XAL-Xarxa de Comunicació Local SA), empresa de productes audiovisuals depenent de la Diputació de Barcelona. Es tracta del programa de dues hores setmanals que Marcela Topor ha estat fent en anglès a El Punt Avui TV, fins que va ser acomiadada per l’ERO que va presentar l’empresa a causa de les retallades en les subvencions que rebia de la Generalitat arran de l’aplicació de l’article 155.

Ha transcendit que aquest 8 de març, Dia Internacional de la Dona, estava tot a punt perquè l’esposa de Puigdemont treballés enregistrant el seu primer programa de La Xarxa en un restaurant de Barcelona. L’enregistrament, però, s’ha acabat anul·lant per una conversa d’ascensor entre una representant sindical de l’empresa i el conseller delegat de La Xarxa, Francesc Pena. En aquesta conversa, la periodista sindicalista li ha fet notar a Pena el despropòsit de fer treballar tot l’equip humà que posa La Xarxa a disposició de Topor i, de fet, a la mateixa dona de Puigdemont el 8-M. Quan Pena s’ha adonat de la pífia, ha desconvocat a corre-cuita l’enregistrament, tot i que es dona la circumstància que el restaurant que farà de plató televisiu ja havia estat pagat per a fer la gravació.

La Xarxa li paga a Marcela Topor 6.000 euros al mes per fer el programa setmanal, que es preveu que s’allargui fins al pròxim mes de juny, quan finalitza el contracte, moment en què Topor haurà cobrat un total de 42.000 euros de l’empresa de la Diputació de Barcelona, en mans del PDECat. Ja se sap, també, que La Xarxa ha pactat amb la dona de Puigdemont que el programa es podria ampliar més enllà del juny en funció de l’audiència que tingui.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides