Quatre flocs de neu i l’activitat política s’atura

Parlament de Catalunya
Parlament de Catalunya

El Parlament no ha tingut gaire activitat darrerament. Les llargues negociacions per la investidura i tot el temps d’espera provocat pel 155 i les eleccions han fet que la cambra estigui en hores baixes. Tot i això, els diputats acudeixen als despatxos i treballen en iniciatives futures. A més, de tant en tant, hi ha alguna reunió, comissions menors, Juntes de Portaveus i trobades de grup.

Però aquesta activitat –l’única que han de fer obligatòriament per cobrar el suculent sou de diputat– perd tota la importància si la meteorologia no acompanya. I és que la neu va arribar a Catalunya amb certa força i els serveis meteorològics avisaven que fins i tot a Barcelona es podria veure afectada. Això va fer que molts dels diputats que viuen arreu del territori optessin per no intentar ni anar a Barcelona. Però el més sorprenent és que molts dels que viuen a la mateixa capital catalana o ben a prop tampoc van acudir a treballar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides