“¿A qui més envia la CUP a la paperera?”

La coordinadora del PDeCat Marta Pascal critica l'anunci d'abstenció a la investidura de Sànchez
Título de la imagen
Marta Pascal

La coordinadora general del PDeCat, Marta Pascal, ha criticat la decisió de la CUP d’abstenir-se en una possible investidura del diputat de JxCat Jordi Sànchez com a president de la Generalitat, ja que els ha acusat de plantejar un bloqueig i ha fet una crida a la responsabilitat per posar-se d’acord i complir els pactes: “¿A qui més volen enviar a la paperera de la història?”.

En declaracions als mitjans després del consell nacional del PDECat, Pascal ha demanat a la CUP que donin “arguments sòlids que puguin fer entendre a la sobirania per què estan bloquejant d’aquesta forma” Sànchez que, segons ella, representa la diversitat i la pluralitat del sobiranisme.

Així mateix, ha considerat que “els pactes estan per complir-se” i que estan en un moment en què la ciutadania no pot identificar les formacions polítiques com a irresponsables, i ha reivindicat que la força política que va guanyar les eleccions va ser JxCat, i per això el candidat a la presidència ha de ser d’aquest partit.

En aquest sentit, Pascal ha rebutjat proposar un candidat d’ERCi ha insistit que JxCat va guanyar les eleccions en el bloc independentista, i per tant “no hi ha dubtes que la persona que ha d’encapçalar la presidència de la Generalitat ha de ser algú d’aquesta llista”.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides