Segona condemna al raper Hasél

L'Audiència Nacional el considera culpable d'enaltir ETA i els Grapo i d'injúries a la Corona i als cossos policials
pablo hasel youtube
pablo hasel youtube

El raper lleidatà Pablo Hasél ha estat condemnat a dos anys i un dia de presó per l’Audiència Nacional, que el considera culpable d’enaltiment del terrorisme, per haver dit a Twitter que els membres d’ETA i els Grapo són “exemples de resistència” per a ell, i d’injúries a la Corona i a les forces i cossos de seguretat de l’Estat.

Es tracta de la segona sentència condemnatòria per a Hasél, a qui l’Audiència Nacional ja va condemnar, també a dos anys de presó, per difondre a YouTube cançons amb què expressava el desig que s’atemptés contra representants del PP i el PSOE i elogiava membres d’organitzacions terroristes.

Ara s’enfronta a un possible ingrés a la presó, si el Tribunal Suprem confirma la condemna, i al pagament d’una multa de 24.300 euros. Una magistrada, per cert, ha expressat un vot particular a la sentència coneguda aquest divendres, ja que troba que els comentaris de Hasél no van ultrapassar els límits de la llibertat d’expressió.

Me han condenado a 2 años y otro de pena-multa, es decir, 3 años. Se suman a los 2 que ya tengo por canciones contra el régimen. Pasaré 5 años preso por delitos de opinión, pero jamás claudicaré. Jamás, fascistas de mierda“, ha manifestat Hasél a Twitter.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides