Anonymous ataca Espanya

Els hackers tomben la pàgina web del Tresor espanyol
Anonymous_T1021
Anonymous_T1021

Anonymous ha complert la seva amenaça. Des d’un compte de Twitter de Grècia, la xarxa de hackers va anunciar un atac massiu contra el Govern espanyol, així com contra bancs i contra la Guàrdia Civil.

La primera víctima ha estat la pàgina web del Tresor, que ha estat tombada pel col·lectiu internacional de hackers.

L’atac, previsiblement mitjançant un DDOS -Denegació de Servei en les seves sigles angleses-, ha aconseguit inutilitzar durant unes hores la pàgina dependent del Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat.

Els DDOS es produeixen quan, de manera simultània, el domini objecte de l’atac rep milers de peticions de màquines, generalment repartides per tot el món, el que provoca una sobrecàrrega al servidor on està allotjat el lloc web que acaba per inutilitzar.

Anonymous amenaçava en el mateix missatge amb realitzar atacs contra les pàgines web de bancs i contra la Guàrdia Civil.

En el mateix compte des de la qual s’ha produït l’amenaça, els hackers han anat divulgant informació extreta de bases de dades a què han tingut accés. Per exemple, mostrant informació del Ministeri d’Economia, en concret, del fitxer ROLECE (Registre oficial de licitadors i empreses classificades de l’Estat).

Anonymous ha posat al descobert els noms i DNIs de persones incloses en aquesta llista i les sancions que comporta aparèixer en ella.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides