Brot de tuberculosi a Osona

Un dels afectats treballa en un dels escorxadors que va denunciar el programa 'Salvados'
Título de la imagen
Título de la imagen

S’ha detectat a Osona un brot de tuberculosi pulmonar que afecta tres persones. Dos són veïns de Santa Eugènia de Berga i l’altre és de Vic. Tots ells estan seguint tractaments mèdics i s’està investigant l’origen de la malaltia.

Segons avança Nació Digital, un dels afectats és un treballador de Le Porc Gourmet de Santa Eugènia de Berga. Aquest va ser un dels escorxadors que va denunciar el programa de ‘Salvados’ per les pèssimes condicions laborals que tenien els empleats.

Personal de Le Porc Gourmet han explicat al citat diari que estan preocupats per la falta de proves que s’han realitzat davant d’una malaltia que es transmet amb facilitat. El grup carni no pot garantir que un dels seus treballadors sigui un dels afectats perquè les baixes mèdiques són privades, però així i tot neguen que hi hagi “afectació a la cadena de producció”.

Des del departament de Salut no han precisat els llocs de treball dels afectats per la tuberculosi pulmonar i es limiten a dir que es tracta d’un brot “amb un component laboral a més del familiar”. L’advocat del grup carni sentència que si aquesta malaltia hagués afectat la producció, “Salut ens ho hauria notificat”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides