Un professor de la UAB titlla Cs de “càncer de Catalunya”

Jaume Fàbrega, que sosté que odien "el país d'acollida", va etiquetar el PSC de "partit ètnic"
fabrega uab
fabrega uab

Jaume Fàbrega, escriptor i professor de la UB, ha denigrat els votants de Ciutadans, considerant-los “el càncer de Catalunya” i adjudicant-los l’actitud de la tercera generació de magribins a França. En concret, ha expressat a Twitter: “Tabarnesos, C’s… el càncer de Catalunya, tercera generació de migrants que ens odien com la tercera generació de magrebins de França, adeptes de la violència i d’odi al país d’acollida“.

No és la primera vegada que aquest professor, independentista, escomet en termes semblants contra els seus oponents polítics. El 2015, en un article publicat al Diari de Girona, titllava de quislings (traïdors) aquells membres de la candidatura que el PSC va presentar a les eleccions al Parlament de Catalunya que no tenien cognoms acabats en “ez”.

Després de repassar els noms de tots (sense gaire traça), concloïa que només dos “semblen del país”. L’article, titulat “El PSC ja ho ha aconseguit: és el primer partit ètnic de Catalunya“, etiquetava el PSC de partit etnicista i els socialistes, d’insaciables nacionalistes espanyols.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari