Lamela imputa l’exdirector dels Mossos Pere Soler

Com l'alt càrrec d'Interior César Puig, haurà de declarar el 9 de març en la causa per sedició
forn soler
forn soler

L’exdirector dels Mossos d’Esquadra Pere Soler i l’exsecretari general del departament d’Interior César Puig han estat citats per la jutgessa de l’Audiència Nacional Carmen Lamela per declarar com a investigats en la causa per presumpta sedició en què també es troba doblement imputat l’anterior màxim responsable policial dels Mossos, el major Josep Lluís Trapero.

Lamela ha acceptat la petició de la Fiscalia i pretén interrogar Soler i Puig el 9 de març sobre els dos delictes de sedició atribuïts a Trapero, un relacionat amb els fets dels dies 20-21 de setembre i l’altre, amb l’1-O.

D’altra banda, Lamela ha plantejat a les parts que diguin la seva sobre la possibilitat de declarar complexa aquesta causa, consideració que podria ampliar la durada de la investigació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides