Desembarquen tropes de Ceuta a Tarragona

1.100 militars i 270 vehicles aniran a fer maniobres a Saragossa
Martín Posadillo
Martín Posadillo

Aquest dimecres, unitats de la Comandància General de Ceuta arriben al port de Tarragona per desplaçar-se posteriorment fins a Saragossa per realitzar un exercici programat d’Instrucció i Ensinistrament al Centre Nacional d’Ensinistrament de San Gregorio.

Aquestes maniobres s’emmarquen en el programa d’activitats que desenvolupen les Unitats de la Comandància General de Ceuta, i que enguany es faran de l’1 al 9 de març, i que per raons d’espai i seguretat no es poden realitzar a Ceuta.

Així, és previst que 1.100 militars i un total de 270 vehicles de diferent format arribin per mar en dos bucs militars, el “Martín Posadillo” i el “Camino Español” fins al port de Tarragona aquest dimecres, 28 de febrer.

Les Unitats tenen previst la seva arribada al port tarragoní al matí on la Unitat de Terminal (UTER) del Grup de Suport a la Projecció (GAPRO) pertanyent a l’Agrupació de Transport (AGTP) de la Brigada Logística, gestionarà i coordinarà el desembarcament del material i vehicles de les diverses Unitats per al seu trasllat.

Pel que fa al desplaçament dels vehicles fins a Saragossa, 230 vehicles amb rodes es desplaçaran per carretera i 24 vehicles amb erugues viatjaran via ferrocarril.

A causa de la gran quantitat de vehicles i material implicat en el moviment per carretera, es dividirà el comboi en diversos grups de marxa que comptaran amb el suport de la Guàrdia Urbana de Tarragona, la Guàrdia Civil de la 7a Zona i dels Mossos d’Esquadra.

El retorn de les Unitats està previst de tal manera que l’embarcament al port de Tarragona es realitzi el 10 de març.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides