El govern espanyol destaca el suport “eficaç” d’Artadi al 155

Respon a Cs per què no va fer fora de la Generalitat l'ara diputada de JxCat
elsa artadi jxcat TV3
elsa artadi jxcat TV3

El govern espanyol ha justificat els seus motius per no haver destituït l’actual diputada i figura clau de la candidatura de Junts per Catalunya Elsa Artadi com a directora general de Coordinació Interdepartamental, en resposta a un requeriment de Francisco de la Torre, portaveu d’Hisenda de Ciutadans al Congrés dels Diputats.

Segons l’executiu que presideix Mariano Rajoy, Artadi va treballar de manera “eficaç” i “correcta” com a “suport” en l’aplicació de l’article 155 de la Constitució a Catalunya. Pel que fa als seus viatges a Bèlgica, la resposta governamental assenyala que s’hi desplaçava durant els seus dies lliures i que s’ho pagava ella.

Artadi va plegar com a alt càrrec de la Generalitat després de ser escollida diputada per Barcelona el 21-D, per bé que el seu cessament no va aparèixer publicat fins al 19 de gener.

En contrast amb la bona feina que li atribueix l’executiu espanyol al servei del 155, Artadi ha carregat insistentment contra l’aplicació d’aquest article, del qual va dir que “morirà a les urnes”. També ha defensat que investir qualsevol candidat que no sigui Carles Puigdemont seria acceptar un candidat del 155.

En una intervenció parlamentària, el passat desembre, el secretari d’Estat que ha assumit la gestió de la Generalitat després de l’aplicació del 155, Roberto Bermúdez de Castro, ja havia posat Artadi d’exemple de l’ajuda “fonamental” que, segons deia, li han brindat alts càrrecs de la Generalitat en aquest context.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides