Negocien TV3 i Catalunya Ràdio “com un botí”

El Sindicat de Periodistes de Catalunya acusa JxCat i ERC
Título de la imagen
Título de la imagen

El Sindicat de Periodistes de Catalunya (SPC) acusa Junts x Catalunya i ERC de disputar-se el control de TV3 i Catalunya Ràdiocom un botí” i de fer-ho “de forma vergonyant“. El sindicat respon així a les notícies sobre la pugna d’aquestes dues formacions per controlar la presidència de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, en les negociacions per formar nou govern de la Generalitat.

“El més greu és que ho fan descaradament, sense dissimular-ho com quan amaguen els nomenaments partidistes de consellers i responsables de TV3 i Catalunya Ràdio, fent veure que s’elegeixen per mecanismes parlamentaris que ja es van subvertir el 2012 amb la contrareforma de CiU i el PP que va retornar la CCMA a la situació anterior al 2007, que era de dependència governamental oberta i iniciada el 1983 en ple pujolisme”, denuncia el SPC en el comunicat que ha difós.

Al comunicat es considera que el comportament de Junts x Catalunya i ERC és una “burla del Parlament i de la sobirania popular” i una “estafa antidemocràtica impròpia d’un país avançat“. Acaba dient que “una democràcia madura no es pot permetre el repartiment partidista i governamental d’uns mitjans públics que es deuen a tota la societat i no al govern de torn”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides