Millet i Montull, llibertat sota fiança

El jutge imposa 400.000 euros per a l'expresident del Palau de la Música, i 100.000 euros per al seu màxim col·laborador
Título de la imagen
Título de la imagen

L’Audiència de Barcelona ha dictat que l’expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet, i el seu màxim col·laborador, Jordi Montull, puguin abandonar la presó sota fiança. El jutge demana una fiança de 400.000 euros per a Millet, i una altra de 100.000 euros per a Montull.

Millet i Montull van ingressar a la presó el passat 5 de febrer després de ser condemnats pel saqueig del Palau de la Música i per la seva participació en el pagament de comissions de la constructora Ferrovial cap a CDC a canvi d’adjudicació d’obres públiques de la Generalitat.

El tribunal de la secció 10 de l’Audiència de Barcelona ha notificada la resolució als advocats defensors, tribunal que va dictar l’entrada a la presó de Millet i Montull fins que el Tribunal Suprem resolgui els recursos que els condemnats han presentat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides