Barcelona es persona com acusació particular a l’atemptat del 17A

Avui es compleixen sis mesos dels atemptats a les Rambles de Barcelona i de Cambrils
Manifestació atemptat 17-A
Manifestació atemptat 17-A

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha afirmat aquest dissabte que l’Ajuntament de Barcelona es va presentar dimecres com a acusació particular i, subsidiàriament, com a acusació popular, en la causa de l’atemptat terrorista a la Rambla de Barcelona del 17 d’agost.

En una entrevista a Catalunya Ràdio, la primera edil ha expressat que s’ha pres la decisió per “defensar els interessos de la ciutat” i d’acord amb un informe de la Guàrdia Urbana de danys materials, serveis extraordinaris i afectació a la ciutadania conseqüència dels atemptats de Barcelona perpetrats avui fa exactament sis mesos.

“Volem acompanyar la ciutadania i accedir a la informació i assegurar-nos que s’investiga tot el que es vol investigar i que es prenen les responsabilitats necessàries”, i ha recordat que Barcelona és una de les ciutats més segures del món, encara que ha insistit que no existeix la seguretat total.

Així mateix, ha explicat que la capital catalana tindrà un memorial de l’atac del 17 d’agost a prop del mosaic de Joan Miró, a la Rambla de Barcelona: “A l’estiu, farem un memorial transitori per commemorar el primer any de l’atac i, més endavant, en farem un definitiu”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides