El PP es vol vendre la seu de Barcelona

Els de García Albiol segueixen les passes de CDC-PDECat, Unió i el PSC
garcia albiol
garcia albiol

El Partit Popular ha posat en venda la seva seu de Barcelona, ubicada al carrer Comte d’Urgell, per un preu d’1.967.550 euros, segons l’anunci publicat al portal immobiliari Idealista. Fonts del partit citades per El País expliquen que busquen un comprador des del 2015, però no en troben.

Sota el lideratge de Xavier García Albiol, el PP català va esdevenir la força parlamentària amb menys vots de les eleccions del 21-D. Actualment la seva bancada ha quedat reduïda a quatre diputats, després d’haver-ne perdut set, de manera que rebrà menys de la meitat de subvencions que fins ara.

En aquest context ha aparegut l’anunci a Idealista, el qual aporta plànols i fotos interiors, però no cap identificació amb el partit. Segons la descripció, el local totalitza 1.009 metres quadrats repartits en dues plantes.

CDC-PDECat, Unió i el PSC
El juliol de l’any passat va transcendir que s’havia posat a la venda la seu central del PDECat, situada al carrer Provença de Barcelona, la qual segueix habitant actualment. En concret, estava pagant un lloguer a la seva formació predecessora, Convergència, que ha de fer front a deutes que l’empenyen a desprendre-se’n. Però no se n’ha sortit i els neoconvergents negocien la venda amb un comprador xinès,  ha publicat Economía Digital citant fonts properes a la negociació.

De fet, Convergència ha d’afrontar una reclamació de 6,6 milions d’euros per la sentència del cas Palau i es va vendre la seu del carrer Còrsega. La seva antiga companya de coalició, l’extinta Unió, també va traspassar la seu quan es va dissoldre.

Així mateix, el PSC ha marxat aquest mes de la seu del carrer Nicaragua, que ha ocupat els darrers 38 anys. El trasllat al carrer Pallars té lloc després de la davallada que el partit que lidera Miquel Iceta ha patit els darrers anys.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides