Ciutadans demana explicacions pel sou de l’UPF a Jordi Sánchez

La formació taronja reclama informació a la universitat pel suposat pagament de 8.000 euros mensuals a l'expresident de l'ANC
jordi sanchez
jordi sanchez

Ciutadans demanarà informació a la Fundació Universitat Pompeu Fabra (UPF) sobre els “estudis i treballs” que hauria fet l’expresident de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i ara diputat de JxCat empresonat a Soto del Real, Jordi Sánchez, i pels quals hauria cobrat fins a 8.000 euros mensuals.

El portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, ha anunciat que la seva formació demanaran dades a la fundació de la UPF sobre aquests pagaments que, per la seva naturalesa, no havien de constar en els registres administratius de l’ANC. Carrizosa ha declarat que el cas d’aquest sou a Jordi Sánchez és un “altre exemple de la importància de com els diners han regat el processisme“.

En aquest context, des de la formació taronja també es demanarà al Tribunal de Comptes informació sobre el suposat sou de 3.000 euros mensuals que hauria rebut l’exjutge Santiago Vidal, de la Fundació Josep Irla vinculada a ERC després d’haver dimitit com a senador republicà.

Ciutadans també vol informació de les funcions que ha fet Carles Viver Pi-Sunyer com a director de l’Institut d’Estudis per a l’Autogovern, i que segons Carrizosa és un càrrec remunerat amb 100.000 euros anuals.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides