Passegen un Puigdemont al carnaval d’Alost

Una carrossa amb un doble de l'expresident desfila davant 80.000 persones
Puigdemont Alost
Puigdemont Alost

El carnaval de la ciutat Belga d’Alost ha fet desfilar, enguany, una carrossa amb un doble de l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, que es troba fugit de la justícia espanyola a la ciutat de Brussel·les.

La desfilada pels carrers d’Alost va comptar amb 250 carrosses en què els ciutadans d’aquesta ciutat flamenca van satiritzar personatges com el president nord-americà, Donald Trump, o el president de Corea del Nord, Kim Jong Un.

La carrossa amb el doble de Puigdemont anava decorada amb els colors del partit N-VA dels independentistes flamencs, que han donat suport a l’expresident català en la seva estada a Bèlgica, tot i que li havien posat el nom de NCA (Nova Aliança Catalana).

Als cartells que acompanyaven al Puigdemont de pega hi apareixien líders de l’N-VA, amb el nom canviat com Jan Jambon, ministre de l’Interior, que apareixia amb el nom de Juan Pernil, o Theo Francken, secretari d’Estat d’Asil i Emigració, rebatejat com a Theo Franco.

Francken tenia també una carrossa pròpia, que portava el nom de Theo Airlines, satiritzant la seva ordre de deportar refugiats sudanesos que van denunciar que van ser torturats quan van arribar al seu país.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides