Carícies del PSC i Comuns

POLÈMICA | Els missatges de Puigdemont
Miquel Iceta
Miquel Iceta

Un càmera de televisió espavilat va fer la setmana passada que quedessin a l’aire algunes de les vergonyes de Carles Puigdemont. Els missatges que va gravar en la pantalla del telèfon mòbil que havia enviat a Toni Comín i on admetia que se sentia abandonat i derrotat, van ser una bomba a la línia de flotació del discurs dels independentistes.

La qüestió, a més, era d’esperar que acabés convertint-se en part de l’argumentari de l’oposició i dels partits constitucionalistes contra Puigdemont i contra els sobiranistes. Però per alguna raó estranya, no tothom va considerar-ho així. Que Puigdemont assegurés que l’havien traït els seus, que el procés estava acabat, o que esperava un ridícul històric, no van ser motius suficients perquè el PSC o Catalunya en Comú consideressin els missatges un motiu de crítica.

De fet, van contrastar molt les bufetades argumentals de Cs i PPC a Puigdemont i els independentistes amb les carícies de socialistes i comuns. Tots dos es van limitar a emmarcar els missatges en un estat d’ànim concret i no van ni voler demanar explicacions a Puigdemont i als independentistes. És possible que en veure que les relacions entre els sobiranistes s’esquerden, ni uns ni altres vulguin fer sang per intentar aparèixer després com a possibles socis si la relació es trenca del tot? El temps ho dirà…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides