Marta Rovira es planta contra JxCat

NEGOCIACIONS | Escalada de tensió
Marta Rovira
Marta Rovira

La secretària general d’Esquerra, Marta Rovira, estava desapareguda. Des de les eleccions, la republicana havia preferit tancar-se als despatxos i no oferir rodes de premsa, entrevistes ni aparicions públiques. Només va fer una curta intervenció al consell nacional d’ERC per demanar realisme als independentistes i poca cosa més.

Però fa només uns dies va decidir reaparèixer per posar JxCat al seu lloc. Després de la suspensió del ple d’investidura per part del president del Parlament, Roger Torrent, JxCat participava activament del linxament a ERC.

I Rovira va voler oferir una entrevista per fotre clatellada a JxCat i retreure-li que si tan valents són, que expliquin com volien investir Puigdemont sense que més diputats acabessin a la presó. La bufetada va fer tant de mal a la coalició que JxCat va haver de respondre en poques hores.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.