A Ciutadans no li convenen unes noves eleccions

'SOUFLÉ' | Vots que volen
arrimadas cs
arrimadas cs

Els desacords entre els independentistes i l’en
testament de JxCat a investir Carles Puigdemont quasi a qualsevol preu van fer que la setmana passada agafés força la idea d’arribar a noves eleccions. La teoria diu que si dues formacions es podrien beneficiar d’aquesta nova convocatòria són JxCat –sempre que Puigdemont pugui presentar-se– i Cs.

I és que els d’Inés Arrimadas podrien acabar de foragitar el PPC de Garcia Albiol i incrementar el nombre de vots i d’escons. Però la realitat que remena Cs i el que li asseguren alguns dels seus assessors des de Madrid és que podria ser que no fos tot tan maco. La participació a les darreres eleccions va ser històrica, i molts dels votants nous van donar suport a Ciutadans.

Els analistes, però, consideren que no està gens clar que tota aquesta nova fornada de votants, que està poc vinculada a la política i que se’n cansa ràpid, tornés a participar. Aquesta baixada de vots i, suposadament, de suports a Cs, i una certa recuperació del PPC fruit del desànim de votants que han optat per Arrimadas però ara consideren que no ha sigut útil per frenar els independentistes, podrien frustrar el creixement de la formació d’Arrimadas.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides