La CUP intenta prohibir les preguntes dels periodistes

PARLAMENT | Restriccions
CUP
CUP

La CUP és, probablement, la formació política que més apel·la constantment a la protecció dels drets, a la llibertat individual i col·lectiva del poble de Catalunya, el control dels poders públics i la dignitat professional dels treballadors. Però quan alguna d’aquestes coses afecta directament els seus interessos de partit, la cosa canvia. I molt.

La setmana passada, els periodistes van arribar a veure com la seva capacitat d’actuació en les rodes de premsa de la CUP s’intentava limitar de manera més que descarada. I és que els anticapitalistes volien convocar els periodistes per presentar-los una iniciativa seva contra la repressió. Però sabien que l’actualitat política, les dificultats entre els independentistes per tancar la investidura i la batussa partidista podien fer que la seva proposta quedés minimitzada.

En lloc de potenciar la seva iniciativa, fer-la més atractiva, intentar explicar que la idea té força suficient per captar l’atenció, la CUP va optar per pressionar periodistes. En un missatge de Telegram dirigit al grup de periodistes que segueixen la CUP, els anticapitalistes van advertir abans de la convocatòria que “no es respondria res sobre actualitat política”. Davant les lògiques i múltiples protestes de la premsa, van insistir que la seva intenció era limitar la convocatòria només al que a ells els interessava. El que dirien ells si això ho fessin altres quasi segur que fregaria l’insult.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides