Presó pel nét de Franco

Francisco Franco Martínez-Bordiú, condemnat pels delictes d'atemptat contra l'autoritat i conducció temerària
Francisco Franco
Francisco Franco

El nét de Franco, Francisco “Francis” Franco Martínez-Bordiú, ha estat condemnat a 30 mesos de presó pels delictes d’atemptat contra l’autoritat i conducció temerària.

La condemna contra el nét del dictador, el general Francisco Franco, l’ha dictat la jutgessa del Jutjat penal de Terol pels fets que van passar el 30 d’abril del 2012 quan Francis Franco va fugir de la Guàrdia Civil i va acabar envestint una patrulla de la Benemèrita.

La jutgessa també ha condemnat a l’acusat a pagar una indemnització de 1.500 euros a l’agent ferit i 2.720 euros a la Direcció de la Guàrdia Civil.

Silviu Nicolae que anava de copilot en el cotxe que conduïa Francis Franco ha quedat absolt de tots els càrrecs que se li imputaven.

La sentència declara Francis Franco com a autor criminalment responsable d’un delicte d’atemptat contra agents de l’autoritat, un delicte de danys i un altre de conducció temerària.

També el condemna al pagament de les tres quartes parts de les costes del judici, incloses les reportades per l’Advocat de l’Estat.

La magistrada li imposa una pena de 18 mesos de presó pel delicte d’atemptat i 12 mesos de presó pel delicte de conducció temerària, privant-li del dret a conduir vehicles de motor durant dos anys i mig.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari