El cas del 3% passa a l’Audiència Nacional

El jutge del Vendrell Josep Bosch l'investigava fins ara
germa gordo tv3 els matins
germa gordo tv3 els matins

El Jutjat d’Instrucció número 1 del Vendrell ha decidit traspassar la investigació sobre el cas del 3%, de presumpta corrupció i finançament irregular de Convergència, a l’Audiència Nacional.

La decisió s’alinea amb la petició formulada per la Fiscalia Anticorrupció, la qual havia plantejat que els delictes de què es tracta el cas, entre els quals tràfic d’influències, suborn, prevaricació i malversació de fons públics, i l’àmbit territorial de la seva suposada comissió justifiquen la mesura.

En aquesta causa, centrada en el cobrament de comissions per part del partit que van presidir Jordi Pujol i Artur Mas a canvi d’adjudicacions d’obra pública, es troben imputats l’exgerent, exdiputat i exconseller convergent Germà Gordó, i dos extresorers del partit, Andreu Viloca i Daniel Osàcar (ja condemnat pel cas Palau), així com diversos empresaris.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides