Viver i Pi Sunyer i Santiago Vidal, imputats per l’1-O

Declaren el 14 de febrer per revelació de secrets, malversació, desobediència i prevaricació
Santiago Vidal surt de l'Audiència Provincial
Santiago Vidal surt de l'Audiència Provincial

L’exsenador d’ERC Santiago Vidal i l’expresident del Consell Nacional per la Transició Nacional i exvicepresident del Tribunal Constitucional, Carles Viver i Pi Sunyer, declararan el pròxim 14 de febrer com a investigats en el marc de la causa sobre els preparatius de l’1-O que investiga el Jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona.

Se’ls atribueix la possible comissió de delictes de revelació de secrets, malversació, desobediència i prevaricació, entre altres, en una causa que es va obrir a partir de les confessions fetes per Vidal en unes conferències amb relació, per exemple, a l’obtenció de dades fiscals dels catalans.

Un informe de la Guàrdia Civil, a més, assenyala Vidal com un dels juristes que han participat en la redacció de les lleis de desconnexió. Més d’una trentena de persones, sumant alts càrrecs governamentals funcionaris i empresaris, estan sent investigats en aquesta causa, que instrueix el jutge Juan Antonio Ramírez Sunyer.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides