Viver i Pi Sunyer i Santiago Vidal, imputats per l’1-O

Declaren el 14 de febrer per revelació de secrets, malversació, desobediència i prevaricació
Santiago Vidal surt de l'Audiència Provincial
Santiago Vidal surt de l'Audiència Provincial

L’exsenador d’ERC Santiago Vidal i l’expresident del Consell Nacional per la Transició Nacional i exvicepresident del Tribunal Constitucional, Carles Viver i Pi Sunyer, declararan el pròxim 14 de febrer com a investigats en el marc de la causa sobre els preparatius de l’1-O que investiga el Jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona.

Se’ls atribueix la possible comissió de delictes de revelació de secrets, malversació, desobediència i prevaricació, entre altres, en una causa que es va obrir a partir de les confessions fetes per Vidal en unes conferències amb relació, per exemple, a l’obtenció de dades fiscals dels catalans.

Un informe de la Guàrdia Civil, a més, assenyala Vidal com un dels juristes que han participat en la redacció de les lleis de desconnexió. Més d’una trentena de persones, sumant alts càrrecs governamentals funcionaris i empresaris, estan sent investigats en aquesta causa, que instrueix el jutge Juan Antonio Ramírez Sunyer.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari