Anticorrupció acorrala Javier López Madrid

Un correu electrònic inculpa el gendre de Villar Mir de cobrar una comissió d'1,2 ME
lopez madrid
lopez madrid

Les fiscals d’Anticorrupció que investiguen el cas Púnica, Carmen García Cerdà i Teresa Gálvez, van acorralar a Javier López Madrid, exconseller d’OHL i gendre el propietari de la constructora, Juan Miguel Villar Mir, quan li van en mostrar un correu electrònic en el qual es feia referència al cobrament d’1,2 milions d’euros d’Obrum.

Segons avança Vozpópuli, el correu va ser interceptat per l’UCO de la Guàrdia Civil, i se li va mostrar a López Madrid en el decurs de la seva declaració d’aquest dimarts a l’Audiència Nacional.

Les fiscals desmunten, d’aquesta manera, l’argumentari del gendre de Villar Mir davant del jutge Manuel García-Castelló, titular del Jutjat Central d’Instrucció nº 6, i en el que defensava que els diners que va rebre del penedit David Marjaliza no era una mordida, sinó el pagament dels seus honoraris per feines de consultoria.

López Madrid va declarar que les factures que va lliurar Marjaliza fan referència a activitats reals d’assessorament immobiliari en la localitat alemanya de Düsseldorf, a més de Parla i Valdemoro.

Però, el correu electrònic trobat per l’UCO mostra com l’empleada C.N. s’adreça a López Madrid per recordar-li l’ingrés d’1,2 milions d’euros d’Obrum, i no de Vancouver Gestió, de David Marjaliza, i que va ser la firma que finalment va realitzar el pagament.

Les fiscals defensen que els diners dels quals parla l’empleada de López Madrid són d’una operació ja realitzada, mentre que López Madrid assegurava que el missatge es refereix a una operació futura que no va arribar a realitzar-se.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari