Carnes plega com a director de Turisme de Barcelona

Una auditoria l'assenyala per despeses sense justificar amb les targetes de crèdit
jordi william carnes
jordi william carnes

Jordi William Carnes ha renunciat el passat 1 de febrer com a director general del consorci Turisme de Barcelona, una decisió que, segons El Periódico, es produeix després que una auditoria d’aquesta institució posés de manifest despeses sense justificar.

Segons la mateixa informació, que cita fonts municipals, l’Ajuntament de Barcelona conclou, a partir de l’auditoria, que es van produir durant l’any 2016 un ús de targetes de crèdit que no s’ha justificat degudament i que gran part de l’import correspon a la targeta d’empresa de Carnes. En particular, destaca la detecció d’irregularitats relacionades amb 83.000 dels 110.000 euros dedicats a viatges que s’han analitzat.

Carnes, que va ser diputat del PSC, conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca (2006-2007) i tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona (2007-2011), va esdevenir director de Turisme de Barcelona el 2014, quan el batlle de la capital catalana era el convergent Xavier Trias.

En la carta amb què s’ha acomiadat, explica El Periódico, Carnes no aclareix el motiu de la seva renúncia, per bé que comunica a Joan Gaspart, president del comitè executiu del consorci, que no es veu capaç de tirar endavant el projecte actualment.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides