Millet i Montull, a la presó

L'Audiència de Barcelona accepta la petició de la Fiscalia
Título de la imagen
Título de la imagen

L’Audiència de Barcelona ha decidit enviar a la presó els saquejadors confessos del Palau de la Música, Fèlix Millet i Jordi Montull, perquè compleixin almenys la meitat les condemnes de 9 anys i vuit mesos i 7 anys i sis mesos de presó a què van ser condemnats, respectivament.

La resolució fa seva la petició de la Fiscalia, la qual plantejava que ni l’edat ni l’estat físic dels condemnats impedien la seva entrada a la presó. A banda d’acceptar l’ingrés immediat sense fiança de tots dos, l’Audiència permet que Gemma Montull i l’extresorer de Convergència Daniel Osàcar conservin la llibertat provisionalment, per bé que tenen retirat els passaports, no poden deixar el territori espanyol i s’han de presentar regularment als jutjats.

En el cas de Millet i Montull, s’ha apreciat l’existència de risc de fuga “elevat” i “evident” per no ajornar l’ingrés en un centre penitenciari, per un temps màxim igual a la meitat de la pena imposada, fins al moment que s’acabi dictant una sentència ferma.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides