La CUP també viatja a Brussel·les

Carles Riera i Vidal Aragonés es reuneixen amb Puigdemont per rebre explicacions
carles riera cup canutazo
carles riera cup canutazo

L’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha demanat als dirigents de la CUP que es reuneixin amb ell a Brussel·les per explicar-los els acords als quals estan arribant Junts per Catalunya i ERC.

Aquest dilluns, els diputats cupaires, Carles Riera i Vidal Aragonés, s’han desplaçat a la capital belga per rebre informació de primera mà sobre els pactes amb la voluntat d’incloure en aquests pactes entre independentistes als anticapitalistes.

La CUP havia estat molt critica amb la suspensió de la sessió d’investidura que s’havia previst pel passat 30 de general Parlament, i que va ser ajornada pel president de la cambra, el republicà Roger Torrent.

En aquella ocasió, el portaveu de la CUP al Parlament, Carles Riera, va denunciar que “la democràcia no s’ajorna” i els diputats cupaires van ocupar els seus escons en una cambra buida en mostra de protesta.

Riera, en declaracions a Catalunya Ràdio, va dir que l’ajornament de la sessió d’investidura va ser “una aixecada de camisa”, afegint que “ja és la tercera i serà l’última” en considerar les altres dues el 10 d’octubre quan es va fer la proclamació i posterior suspensió de la república catalana i el 27 d’octubre quan es va instar al govern català a obrir-ne el procés constituent i el govern central va aplicar l’article 155 de la Constitució.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides