Puigdemont lamenta l’ajornament

Això no obstant, l'expresident fa una crida a la unitat de les forces sobiranistes
Carles Puigdemont
Carles Puigdemont

Carles Puigdemont ha fet una crida a la unitat de les forces sobiranistes en un missatge difós aquest dimarts al vespre a les xarxes socials, la seva primera intervenció després que el president del Parlament, Roger Torrent, ha anunciat l’ajornament del ple d’investidura.

Puigdemont ha assegurat que confiava poder adreçar-se als catalans com a president i, tot i respectar la decisió del president del Parlament, l’ha lamentat.

El candidat a la investidura ha assegurat que formar govern és la manera més ràpida d’acabar amb el 155.

En el missatge, afirma que la democràcia “ni s’ajorna ni se suspèn” i recorda que fa 3 mesos que ell i quatre consellers són a Brussel·les i es reivindica com a president. En aquest sentit, assegura que estan “intactes” les intencions de “preservar la continuïtat de la institució i mantenir la capacitat d’acció per preservar el mandat de l’1-O”.

El discurs arriba després que el Tribunal Constitucional ha mantingut les mesures cautelars fixades per a la investidura de Puigdemont, que són que cal que el candidat sigui present a l’hemicicle i que hi vagi amb autorització del Tribunal Suprem.

(Visited 19 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari