Site icon El Triangle

Junqueras avala la decisió de Torrent

junqueras mes 324

junqueras mes 324

Oriol Junqueras ha fet una piulada a Twitter després que el president del Parlament, Roger Torrent, hagi ajornat el ple d’investidura de Carles Puigdemont.

Junqueras ha agraït a Torrent que hagi garantit els drets de tots els diputats: “Gràcies president per garantir la defensa dels drets de tots els diputats escollits democràticament. Gràcies pel teu compromís en defensa de Catalunya, la democràcia i la recuperació de les institucions”.

Però la decisió de suspendre el ple no ha agradat a Junts per Catalunya i la CUP perquè asseguren que no han rebut cap notificació prèvia i que ha estat una decisió unilateral.

Esquerra, però, explica que la decisió es va prendre després que Puigdemont demanés empara a Torrent aquest dilluns. Ho ha explicat el portaveu Sergi Sabrià: “Ha estat sobretot una resposta a una petició que fa ahir el president Puigdemont quan demana que se li respecti tenir tots els drets i totes les garanties. Entenem que es manté el termini de 10 dies i sabem que en general els tribunals han obeït bàsicament directrius polítiques”.

Exit mobile version