Sorpresa pel nou paper de portaveu de Joan Maria Piqué

Joan Maria Piqué

Els camins del Senyor són inescrutables. I els de la política, més. I si es tracta de gent amb ganes de grimpar, molt més. Ja en aquesta secció havíem explicat temps enrere que el que va ser cap de premsa d’Artur Mas quan era president de la Generalitat, Joan Maria Piqué, volia deixar el contacte amb periodistes per fer carrera política. I la crisi de Puigdemont amb la fugida a Brussel·les s’ha convertit en la seva oportunitat.

I és que, com que el que va ser president de la Generalitat s’ha vist obligat a quedar-se més sol que la una a Bèlgica, Piqué ha fet de fidel seguidor i, aprofitant la seva còmoda posició econòmica, s’està amb ell fent-li tasques de suport. Però lluny de fer de cap de premsa, ara directament fa declaracions en nom seu i es presenta als periodistes com el “portaveu de Puigdemont” i parla “en nom de JxCat”.

I així, es posa davant dels micròfons i les càmeres i fa declaracions com un polític més. Ningú l’ha votat, no té cap càrrec representatiu, i cap partit ni formació política l’ha escollit per a cap càrrec en un congrés. Però entre ell i Puigdemont li han atorgat un paper que pot acabar sent la seva catapulta a la carrera política que tant anhela.

Però, tot i veure’s venir tot això, la premsa espanyola i catalana no s’ha refet encara de la sorpresa de veure com, quan hi ha un focus informatiu a Brussel·les relacionat amb Puigdemont, qui fa declaracions com a portaveu és ell.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari