Site icon El Triangle

ERC no es mulla amb la sentència sobre el cas Palau

sergi sabria

sergi sabria

La sentència del cas Palau ha caigut com una galleda d’aigua ben freda sobre Convergència (CDC), el PDECat, JxCat i tot l’entorn d’Artur Mas i Carles Puigdemont. Però una condemna com aquesta hauria de ser un autèntic regal per a Esquerra, que sempre ha vist en la sospita de corrupció el fet diferencial més notable respecte de CDC i amb el qual es podia fer més sang.

Però, casualitat o no, la sentència va arribar només dos dies abans de la sessió constitutiva del Parlament i en plena negociació entre JxCat-PDECat i Esquerra Republicana per la investidura i la confecció del govern. I això va provocar que les crítiques que podrien arribar des de les files republicanes sortissin edulcorades, aigualides i rebaixades fins a extrems difícils d’entendre en un partit que es vanta de tenir més de 80 anys d’història sense casos de corrupció.

El portaveu d’ERC, Sergi Sabrià, va arribar a plantar-se en una roda de premsa i, en ser preguntat per la sentència, respondre que a Esquerra “no solem comentar qüestions d’altres partits”. En una altra època, els republicans haguessin comparat CDC i el PP sense embuts i haguessin demanat dimissions a dojo.

Exit mobile version