ERC reclama l’escó a Toni Comín

L'absència de l'exconseller els restaria un vot parlamentari
tono comin 324
tono comin 324

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) treballa a contrarellotge per convèncer el seu diputat electe i exconseller Toni Comín perquè renunciï al seu escó, revela La Vanguardia. Si no cedeix a la pressió i hi renuncia, de manera que permetés al següent integrant de la llista d’ERC ocupar l’escó, i decidís romandre a Bèlgica, ja que les autoritats judicials espanyoles el volen detenir, el partit que lidera Oriol Junqueras perdria un representant a la cambra.

Junqueras i Comín, per cert, ja han presentat les seves credencials per obtenir l’acta de diputat. Segons La Vanguardia, en el cas de Comín el tràmit està relacionat amb la seva intenció de renovar l’excedència com a docent associat d’ESADE.

La mateixa informació explica que ERC treu importància al fet que Comín es negués fins al final a deixar l’escó, tot indicant que, com passa amb l’expresident Carles Puigdemont, és lògic que un diputat per cadascuna de les grans candidatures independentistes, ERC i Junts per Catalunya, no hi renunciïn.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides