Oposició a la investidura telemàtica de Puigdemont

Front comú del PP, Cs i PSC per impedir que la majoria independentista se surti amb la seva
roger huguet
roger huguet

El coordinador general del PP, Fernando Martínez-Maíllo, ha advertit avui que els constitucionalistes prendran les decisions necessàries per impedir que els independentistes tornin a forçar el reglament del Parlament i les lleis si intenten fer-ho per investir de forma delegada i telemàtica a Carles Puigdemont.

En declaracions al Congrés, Maíllo s’ha referit al pacte entre l’expresident català i candidat de JxCat i la secretària general d’ERC, Marta Rovira, per constituir la Mesa del Parlament i intentar investir-lo.

En termes similars s’ha mostrat la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas. Aquesta ha fet una crida al seny per aturar la investidura telemàtica de Puigdemont.

El PSC s’oposa també a segons quin tipus d’investidura. En aquest sentit, ha assegurat que farà el possible per evitar que Junts per Catalunya i Esquerra puguin investir Puigdemont a distància. Això no obstant, no han concretat com ho faran.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides