Neus Lloveras també s’aparta

Es manté a la presidència de l'AMI però no optarà el 2019 a la reelecció com a alcaldessa de Vilanova i la Geltrú
neus lloveras 1-O
neus lloveras 1-O

Neus Lloveras (PDECat) és la tercera figura de l’independentisme que anuncia les darreres 48 hores que s’aparta de la primera línia política. L’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú no optarà a la reelecció en les eleccions municipals del 2019 i descarta deixar immediatament la presidència de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), càrrec que ha ocupat des de l’abril del 2016, després que Carles Puigdemont hi hagués renunciat per esdevenir president de la Generalitat.

Lloveras està imputada en la causa que instrueix el magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena, per la qual es troben en presó provisional l’exvicepresident Oriol Junqueras, l’exconseller Joaquim Forn, i els Jordis. De fet, segons revela l’Ara, ha rebut aquest dimarts la notificació del Suprem sobre la seva condició d’investigada. El passat mes de setembre, va ser una de les alcaldesses citades per declarar pel seu suport a l’1-O.

Com Lloveras, el president de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), Miquel Buch, havia anunciat el novembre que deixava la presidència d’aquesta associació i l’alcaldia de Premià de Mar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides