Quin problema té Manuel Valls amb la seva germana?

manuel valls
manuel valls

Cap. Ambdós germans estan molt units per l’afecte familiar i pel dur combat contra els greus problemes de drogaddicció que, anys enrere, va tenir Giovanna Valls i que estan recollits en el seu llibre Aferrada a la vida. Però, en canvi, l’exprimer ministre francès i la seva germana dissenteixen radicalment sobre la qüestió catalana.

Manuel Valls, que va néixer a Barcelona, està totalment en contra del procés independentista i això ho va palesar en la passada campanya electoral, en la qual va donar públicament suport a Ciutadans. Tot i que va ser primer ministre pel Partit Socialista Francès (PSF), Manuel Valls s’ha donat de baixa de la militància del partit i, en l’actualitat, fa costat al president Emmanuel Macron.

Giovanna Valls viu a Barcelona i, a través de les xarxes socials, es mostra molt activa a favor de la república catalana i en la denúncia de la repressió judicial dels líders independentistes. També ha lamentat públicament que el seu germà donés suport a Ciutadans, tot i que aquestes crítiques polítiques les ha matisades amb paraules de màxim respecte i afecte per ell. La germana del polític francès va mostrar la seva satisfacció per participar en el referèndum de l’1-O i, en les seves darreres piulades a Twitter, s’ha mostrat profundament dolguda per la decisió del Tribunal Suprem de mantenir Oriol Junqueras en presó incondicional.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides