ERC reclama a JxCat que concreti la investidura

El seu portaveu, Sergi Sabrià, descarta la possibilitat de convocar unes noves eleccions
sergi sabria
sergi sabria

El portaveu d’ERC, Sergi Sabrià, ha avisat Junts per Catalunya que “hi ha el deure de concretar propostes” sobre la investidura, a la qual els republicans hauran de donar resposta, i ha afegit que “això no pot trigar perquè el calendari pressiona”.

En una entrevista a l’ACN, Sabrià s’ha mostrat convençut que hi haurà un acord i ha apuntat que tots comparteixen el punt d’inici de la negociació: “El candidat és clar que és Carles Puigdemont”. Així, ha tornat a tancar el debat sobre si ERC té un pla b per a la investidura: “Només hi ha un pla, el pla es diu Puigdemont”.

Per una altra banda, ha afirmat que se sabia que arribar a un acord amb l’Estat perquè el candidat de JxCat pugui tornar “és molt complex” i “no tindrà recorregut”, i per això hauran de buscar “altres opcions”. En aquest sentit, ha insistit que cal que JxCat “posi sobre la taula quina és la seva proposta per fer-ho efectiu” i ha descartat la repetició d’eleccions.

Pel que fa al debat sobre si la investidura de Puigdemont podria ser telemàtica, el portaveu republicà ha apuntat a les circumstàncies “excepcionals” que es viuen i que afavoreixen que hi hagi “molts rumors” sobre les opcions possibles però ha assegurat que ara per ara no és una proposta que tinguin oficialment sobre la taula.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides