Junqueras seguirà a la presó

El Suprem ha desestimat el recurs de la defensa perquè el líder d'ERC abandonés el centre penitenciari d'Estremera
junqueras 8tv
junqueras 8tv

Oriol Junqueras no sortirà, de moment, de la presó d’Estremera. El Tribunal Suprem (TS) ha decidit desestimar el recurs de la defensa del líder d’ERC perquè Junqueras pogués sortir de la presó madrilenya.

Els tres magistrats de la Sala d’Apel·lacions del TS han decidit per unanimitat que l’exvicepresident de l’executiu de Carles Puigdemont segueixi en presó preventiva, en considerar que es manté el risc de reiteració delictiva.

La defensa de Junqueras havia presentat el seu recurs apel·lant al fet que l’exvicepresident de la Generalitat és un “home de pau”.

El líder d’ERC va “pregar” al Suprem que el posessin en llibertat argumentant que no volia “defraudar” els ciutadans que l’havien votat.

El fiscal, Javier Zaragoza, s’havia oposat a la posada en llibertat de Junqueras considerant que hi havia el risc de reiteració delictiva per part del líder d’ERC.

Oriol Junqueras podria ser un clar candidat a president de la Generalitat si finalment Carles Puigdemont, qui té moltes possibilitats de repetir a la presidència de la Generalitat, no torna de Brussel·les. Però les possibilitats de Junqueras perden força mentre continuï a la presó.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari