Messi no jugaria la lliga d’una Catalunya independent

El seu darrer contracte l'allibera si el Barça no competeix en un campionat "de primer nivell"
messi barça gorro
messi barça gorro

Lionel Messi es va assegurar en el seu darrer contracte amb el FC Barcelona la possibilitat de quedar lliure en el cas que Catalunya esdevingués independent si la secessió comportés que el club blaugrana ha de competir en una lliga catalana. Segons revela El Mundo, en concret, una clàusula introduïda en la seva recent renovació li permet deixar el Barça sense haver de pagar la clàusula de rescissió, xifrada en 700 milions d’euros, si els blaugrana no disputen un campionat de lliga “de primer nivell europeu”.

La mateixa informació especifica en quins campionats hauria de competir el Barça després de l’eventual independència de Catalunya perquè Messi no pogués activar la citada clàusula: a banda de la lliga espanyola, la Premier League (Anglaterra), la Bundesliga (Alemanya) o la Ligue 1 (França). De manera destacada, s’omet la Serie A italiana.

Messi, com la majoria de la primera plantilla del Barça, es va mostrar partidari de jugar el partit de lliga contra el Las Palmas del passat 1 d’octubre, que finalment es va disputar a porta tancada contra els desitjos i les pressions de l’aleshores president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a la directiva del FC Barcelona, que encapçala Josep Maria Bartomeu, com explica EL TRIANGLE en la seva darrera edició.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides