Millet, sobre la presó: “No vull ni pensar-hi”

El saquejador confés del Palau de la Música esperava "abans" una sentència que es coneixerà el dia 15
Declaració de Millet als jutjats
Declaració de Millet als jutjats

Fèlix Millet, expresident del Palau de la Música i saquejador confés d’aquesta institució, ha explicat en una entrevista concedida a Catalunya Ràdio que esperava “abans” la sentència del cas Palau, la qual s’ha sabut les darreres hores que es coneixerà el pròxim 15 de gener.

Preguntat per si té por d’anar a la presó, ja que la Fiscalia demana per a ell una pena de 14 anys, Millet ha respost: “No vull ni pensar-hi”. Quan li han preguntat sobre com ho veuen els seus advocats, s’ha negat a respondre tot afegint que espera la sentència i que aleshores “ja veurem què fem”.

Així mateix, la figura central de l’afer de corrupció del Palau de la Música ha explicat que va anar a votar el passat 21 de desembre i que ara “no vull parlar d’independència, vull parlar de llibertat”. D’altra banda, ha manifestat que pateix mal d’esquena i té problemes per caminar a causa d’una desviació de la columna vertebral.

El cas Palau va quedar vist per sentència el passat 16 de juny.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides