Forcadell prefereix no repetir

ERC i JxCat volen que segueixi com a presidenta del Parlament
forcadell tv3 declaracio
forcadell tv3 declaracio

Carme Forcadell hauria comunicat a la direcció d’Esquerra Republicana la seva intenció de no repetir com a presidenta del Parlament de Catalunya, segons ha avançat 8TV, malgrat que té el suport per mantenir el càrrec de les dues principals candidatures independentistes, Junts per Catalunya i la mateixa ERC.

En canvi, fonts de la cúpula del partit citades per RAC1 asseguren no tenir constància d’aquesta decisió i, de fet, ERC no ha fet saber cap novetat oficialment.

L’actual presidenta del Parlament acumula diverses denúncies i està imputada per sedició, rebel·lió i malversació. De fet, va passar una nit en presó preventiva i es troba en llibertat després d’haver dipositat una fiança de 150.000 euros.

L’advocat Andreu van den Eynde, però, ha explicat que no li han recomanat a Forcadell que no repeteixi com a presidenta del Parlament Forcadell.

Sobre la continuïtat de Forcadell en el càrrec, el portaveu d’ERC, Sergi Sabrià, ha dit aquest dimarts que és “una opció” que depenia de la voluntat d’ella, però no “una certesa”.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari