El TS veu “improbable” l’excarceració de Junqueras

Hi ha escassos precedents de revocació en casos d'apel·lacions contra mesures cautelars
junqueras 8tv
junqueras 8tv

Dijous que ve se celebra la vista del recurs d’apel·lació interposat pels advocats d’Oriol Junqueras contra la interlocutòria del jutge del Tribunal Suprem (TS) Pablo Llarena del 4 desembre passat, que va acordar mantenir l’ingrés a la presó provisional incondicional del vicepresident del Govern cessat.

Fonts de la Sala Segona consideren “altament improbable” que es revoqui o modifiqui aquesta decisió, i subratllen que hi ha escassos precedents de revocació en casos d’apel·lacions contra mesures cautelars.

La Sala d’apel·lació ha accedit excepcionalment i prèvia sol·licitud de la representació de l’imputat que a la vista de l’apel·lació comparegui Junqueras, que així estarà present quan els seus lletrats i el ministeri fiscal formulin les seves al·legacions.

No es descarta que el president de la Sala pugui preguntar a l’investigat si vol afegir algun argument als exposats pels seus advocats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides