Ciutadans no renuncia a formar Govern

La formació taronja reconeix que ho tenen difícil perquè hi hagi un president constitucionalista
Carlos Carrizosa
Carlos Carrizosa

El número dos a la llista de Ciutadans (C’s) a les eleccions del 21-D, Carlos Carrizosa, ha assegurat que “no tirem la tovallola” a la possibilitat de formar un nou govern a Catalunya després que la seva formació fos la que aconseguís més vots i més escons.

Carlos Carrizosa, però, ha reconegut en declaracions a La Sexta que “ho tenim difícil” perquè el pròxim president de la Generalitat sigui un constitucionalista, ja que les forces independentistes sumen majoria al nou Parlament de Catalunya.

El dirigent de C’s, davant la insistència del PP perquè la formació taronja intenti formar un nou govern a Catalunya, ha assegurat que “el nostre és esperar i veure” si els partits independentistes, PDECat, ERC i la CUP es posen d’acord.

Davant la possibilitat que Carles Puigdemont o Oriol Junqueras acabin optant a la presidència de la Generalitat, Carrizosa ha afirmat que el nou president “ha de respectar les lleis”, però que de moment cap dels dos “sembla molt disposat a respectar les lleis”. De Puigdemont ha denunciat que “està escapolit de la justícia i no sembla que sigui el millor exemple de respecte”, i de Junqueras que “un jutge és qui creu que hi ha risc de reiteració delictiva”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides