Santi Vila podria ser expulsat del PDECat

L'exconseller compareix davant del comitè d'ètic del partit per respondre a unes declaracions sobre els seus excompanys
santi vila 1-O
santi vila 1-O

L’exconseller del Govern de Carles Puigdemont Santi Vila ha comparegut aquest divendres davant el comitè d’ètica del PDECat, on ha donat explicacions sobre les declaracions públiques que va fer després de dimitir del Govern el 26 de novembre, el dia abans que el Parlament proclamés la independència.

Vila s’enfronta a la possible expulsió del partit per diverses declaracions crítiques amb els seus ja excompanys del Govern en relació amb els passos fets cap a la proclamació de la independència.

Segons han explicat fonts del partit a Europa Press, el comitè -que presideix l’exalcalde de Barcelona Xavier Trias– haurà de decidir si pren mesures contra Vila després d’afirmar que en el Govern del qual va formar part hi havia companys que van exhibir “una ingenuïtat que sorprèn per l’edat que tenen”.

També va instar diversos consellers a explicar-se al qüestionar que estiguessin preparats per a la independència al no tenir el control de diversos àmbits i preguntés: “¿On és la Hisenda pròpia, on és la seguretat social, el control dels ports, dels aeroports i la gestió de la mobilitat?”.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides