El govern espanyol prorroga els pressupostos de la Generalitat

Montoro va renovar la intervenció dels comptes catalans aquest dimecres amb un acord publicat al BOE
Bermúdez de Castro i Sáenz de Santamaria
Bermúdez de Castro i Sáenz de Santamaria

El nou Govern heretarà els pressupostos de 2017 prorrogats pel govern Espanyol, que demà divendres aprovarà estendre els comptes per al pròxim any en l’últim Consell de Ministres de 2017, segons ha apuntat el secretari d’Estat per a les Administracions Territorials, Roberto Bermúdez de Castro, en una entrevista al programa Bon dia Aragó d’Aragó TV.

El passat 4 de desembre, l’executor del 155 ja va afirmar al Senat, davant la comissió conjunta de la Comissió General de les Comunitats Autònomes i Constitucional, que treballaven en la pròrroga dels comptes de la Generalitat.

El polític d’Osca va explicar llavors que la pròrroga dels pressupostos autonòmics era per garantir la continuïtat en la gestió dels serveis públics així com “l’existència d’una adequada cobertura pressupostària per atendre’ls”.

D’altra banda, Bermúdez de Castro també ha afirmat que “això de TV3 i Catalunya Ràdio és una vergonya”, i ho ha justificat dient que “una part de la societat catalana, en gran part per culpa de la informació que reben dels mitjans públics pagats per tots, l’única sortida bona que veu és que Catalunya sigui independent. I això és inviable”.

Montoro prorroga la intervenció dels comptes
El Ministeri d’Hisenda mantindrà la seva intervenció dels comptes catalans més enllà d’aquest 31 de desembre. La cartera que dirigeix Cristóbal Montoro ha informat aquest dimecres d’un acord de la Comissió Delegada del Govern per a Assumptes Econòmics pel qual es prorrogava el control de les despeses de la Generalitat en aplicació de l’article 155 de la Constitució.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides