Ximo Puig va mirar de convèncer Carles Puigdemont

PROCÉS | La relació entre presidents
Puig i Puigdemont
Puig i Puigdemont

Tot i haver passat ja les eleccions del 21-D convocades a través de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució, continuen sortint a la llum detalls i aspectes que es desconeixien sobre els dies previs al cop de puny sobre la taula que va donar Mariano Rajoy amb la destitució del govern i la fixació de la data per als comicis.

Així, en una entrevista a una ràdio, el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, va explicar que poc abans de la declaració d’independència que va intentar proclamar Carles Puigdemont al Parlament, els dos presidents van estar parlant per telèfon.

La bona relació entre tots dos, quasi d’amistat personal, va servir al PSOE per intentar pressionar Puigdemont. I Puig va apel·lar a aquest bon rotllo per intentar convèncer Puigdemont que convoqués ell eleccions i evités així el 155. De poc va servir, però.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides