Els independents, atabalats amb la feinada d’ERC

ACTIVITAT POLÍTICA | L'agenda al Nadal
Candidatura ERC
Candidatura ERC

Les eleccions han portat una allau de noves cares que han entrat al Parlament com a independents. La major part d’ells, per cert, arribats amb les llistes independentistes. Una de les formacions que més paper ha donat als independents ha estat ERC, que a falta de líder, ha fet una campanya força coral.

La premsa que va seguir la seva campanya estava realment al·lucinada amb l’entrega dels neopolítics. “Ja descansarem quan passin les eleccions, que vindrà nadal i fins que comenci l’activitat parlamentària no tindrem massa feina”, deia un d’ells. El que no sabien, sembla ser, és que ERC els tenia preparada una agenda post 21-D amb la qual no comptaven.

El tradicional homenatge a Francesc Macià el dia de Nadal, dos actes de partit al territori per donar a conèixer algunes de les noves cares, reunions amb la direcció de la formació i l’encàrrec dels líders de parlar amb discreció amb els segona fila de JxCAT, la CUP i els comuns per temptejar terrenys abans de negociar entre les cúpules. Les cites que els van preparar van provocar la sorpresa dels independents, que han tingut uns darrers dies de l’any més atabalats del que tenien previst.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides