“Andrea, toca treballar”

PPC | Conseqüències de la pacatada
PP Andrea Levy
PP Andrea Levy

Les eleccions del 21 de desembre tenien diferents focus d’atenció. I eren diversos els partits que se la jugaven. Un dels que va patir un revés més dur és el Partit Popular de Catalunya (PPC).

D’una banda, les eleccions estaven convocades per obra i paraula del president espanyol, Mariano Rajoy. I de l’altra, Xavier García Albiol s’havia fet un fart de presentar el 21-D com l’oportunitat clau per acabar amb els independentistes.

Doncs la bufetada va ser doble. Ni els independentistes van perdre la majoria parlamentària, ni Rajoy va aconseguir aparèixer com el salvador. Tant és així que el PPC va passar de tenir un grup amb 11 diputats a ser el cuer, amb la CUP, i quedar-se amb 4 diputats al grup mixt. I entre els més perjudicats dins el PPC hi ha un nom especialment damnificat: Andrea Levy.

Fins ara era diputada al Parlament, però era un fet conegut que no tenia activitat a la cambra, només apareixia per als plens, i que realment cobrava el sou per poder treballar com a secretària d’Estudis i Programes de la direcció del PP a Madrid.

Ara, però, amb quatre solitaris diputats, si volen aixecar el cap, els populars hauran de posar-se a batallar al Parlament de valent. La nit electoral, després de la patacada, un destacat dirigent del PPC va apropar-se a Levy i va arribar a dir-li: “Andrea, ara et toca treballar”.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari