Denuncien casos d’adoctrinament al Bages i Osona

Diverses famílies presenten queixes a centres i professors pels seus posicionaments relacionats amb l'1-O
Título de la imagen
Título de la imagen

S’han comptabilitzat a les comarques centrals cinc casos de queixes cap a centres o professors per la seva postura vers el referèndum i la independència de Catalunya, segons publica avui el diari Regió 7. D’aquests 5 casos de la regió central, tres són del Bages i dos d’Osona.

Les queixes que s’han presentat a la comarca d’Osona fan referència a un minut de silenci que es va organitzar pels presos polítics i per un acte en favor de la democràcia i la convivència.

En un dels casos que va tenir lloc al Bages, una família va presentar una queixa en un centre de secundària perquè un professor havia parlat dels fets de l’1-O a classe. Davant la demanda dels pares, la Fiscalia va enviar un requeriment al centre per aclarir els fets a l’aula. Segons informen des de Regió 7, la demanda es va desestimar “perquè es va demostrar que el professor a qui s’acusava no va tenir classe amb l’alumne en qüestió”.

Una altra de les queixes presentades al Bages, els pares d’un alumne van denunciar al centre perquè va enviar al seu fill a penjar cartells. En un altre cas una família va presentar una queixa perquè a la intranet de l’institut posava, textualment, “País: Catalunya”, apunten algunes fonts al rotatiu.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides